IDA SPOLÉN

MUFFINS

Publicerad 2016-04-22 16:58:14 i Allmänt,

Idag hade jag och några klasskompisar bokat in oss på en räknestuga som lite extra hjälp i den kursen vi läser nu. Det var astrevligt och bjöds på kaffe och bulle med sjukt duktiga äldre elever som föreläste, gick igenom en hel tenta, ett helt bokslut osv. Jag hade likväl kunnat få en uppenbarelse från Gud! Jag som tidigare känt att jag likväl kunnat satsa på att bli astronaut känner nu att tentan iallafall inte är helt bortom allt hopp! 😎👊🏼

På tal om rådjur. Igår testade jag göra muffins enbart gjort på banan, ägg och hallon. Jag slängde även i kakao i halva satsen. Jag ska inte säga att det var det godaste jag någonsin ätit men det funkar absolut som kaffebröd till personer som mig som bara vill ha något att snaska på till kaffet eller framför TV:n. Testa det vetja era fåglar! 

Nu ska jag fixa till mig lite och sen åka hem till Sara med gänget. Vi ska laga middag, dricka drinkar och spela spel. Bättre fredag kan jag inte tänka mäj!Ett annat tips för nyttigare alternativ är rotfruktschips, alltså chips gjort på rotfrukter. Riktigt gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela