IDA SPOLÉN

TATTOOS

Publicerad 2016-07-31 23:03:25 i Allmänt,

Jag tänkte visa de nya tatueringarna jag gjorde. De har inte läkt helt än så ha överseende med att de fortfarande är lite såriga/mörka!
Jag har hur som helst som regel att varje tatuering måste ha en speciell betydelse för mig. Det måste antingen symbolisera något som varit en stor del av mitt liv eller ha någon annan mening för mig själv.

Mitt stjärntecken.
Har länge velat ha en text i nacken och vad passar bättre än att ta något från Darin!
Självklart en dansare. Vad den andra symbolen däremot är för något säger jag inte haha. De som vet de vet ;)

Har även två tatueringar sedan tidigare. Ett hjärta på armen och texten "Stay strong" på handleden. Vi får se om det blir fler eller om det är nog haha ;D

MATKOMA

Publicerad 2016-07-31 10:24:25 i Allmänt,

För några dagar sedan var Mikaela, min gamla klasskompis från gymnasiet, på mitt jobb och åt och vi kom fram till att vi borde ta en fika ihop med det gamla tjejgänget från klassen nån gång. Redan igår lyckades vi få ihop detta och det var sååå kul att träffa alla igen och höra allt som hänt sen studenten för FEM (!!!) år sedan! Så mysipys ❤️

På kvällen tog jag med mig familjen till jobbet för lite gött käk. Efter både förrätt, varmrätt och efterrätt upplevde vi alla en matkoma utan dess like. Tur jag ska jobba hela dan idag så jag kan springa bort allt!

HELG

Publicerad 2016-07-29 11:07:52 i Allmänt,

Jag har haft en egen liten helg och varit ledig onsdag och torsdag. Jag har tagit vara på dagarna till max och hittat på massa roligheter.

I onsdags åkte jag först till diverse möbelbutiker med mamma för att köpa lite nya grejer. Jag vill göra om min lägenhet rätt mycket med nytt soffbord, nytt matbord och stolar osv. Kommer bli kanon!
Efteråt åkte jag hem till Moa och Molly där grillen tändes och en flaska rosé korkades upp. Framåt kvällen kom Adam, Simon och Hampus för att äta med oss och sedan rullade även fler in. Bäst sommarkväll!

Igår var jag först på Tylösand en sväng för att sola och kolla på after beachen. På kvällen åkte jag hem till Cajsa för att ta några glas tillsammans med henne, Becca, Johan, Calle och Per. Mycket trevligt!

Nu ska jag kila till jobbet, tjohej!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela