IDA SPOLÉN

VÄRLDSKLASS

Publicerad 2016-05-29 23:34:40 i Allmänt, Mat,

Dra mig baklänges vilken braig helg jag haft! Igår tog jag, Fia och Lina bilen till Spånga för att gå på inspelningen av ett nytt tv-program, "Gissa låten". Riktigt underhållande med bland annat Claes Malmberg, Anton Hysén och Lars Ohly som tävlanden. Blev många skratt och fnatt! 
Efter programmet slog vi oss ner på Sorbon i Bromma där vi alla beställde in en oxfilétoast att dö för. Även en flaska vin och en chokladmousse hamnade på bordet. Hehe...
Jag och Lina drog sen till Berns och svirade. Bra lördag eller bra lördag?

Idag har jag faktiskt fått en hel del plugg gjort och gjorde mig därför förtjänt av sushi på Ljunggrens tillsammans med Cajsa, Jennifer, Anna och Filippa. SATAN i gatan vad de kan göra sushi alltså! Kan somna mycket nöjd ikväll! 


MARMOR

Publicerad 2016-05-28 12:14:29 i Allmänt, Inredning,

Jag tycker verkligen att marmor är så sjukt snyggt och har varit lite sugen på att köpa ett marmorbord. Dock är de ju väldigt dyra så istället köpte jag marmordekor som jag och Cajsa hjälptes åt att sätta på på soffbordet. Blev SÅ fint! Sjukt nöjd. 😍Innan


Voilaaaaa

SUSHI

Publicerad 2016-05-24 22:47:07 i Allmänt,

VÄRLDENS stekigaste dag. Hujedamig vad härligt. Alla studenter går runt smått solbrända i fräscha sommarkläder. Naaaajs! 
Efter seminariet idag satte jag och Jennifer oss och solade en timme på skolgården innan vi åkte hem. Jag mötte då Lina och så köpte vi sushi som vi käkade på hennes balkong. Smarrigt!
Imorgon är jag ledig men ska försöka vara produktiv som en fisk! Natti natti


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela